Kaikki uutiset
-
Saimaa on vuoden 2024 European Region of Gastronomy – Arvostettu tunnustus juhlii itäsuomalaista ruokakulttuuria kansainvälisessä valokeilassa
Saimaan alueelle on myönnetty European Region of Gastronomy –titteli vuodelle 2024. Valinta tuo Itä-Suomeen kansainvälisiä ja kotimaisia vierailijoita, uudenlaisia ruuan ja kulttuurin yhdistäviä tapahtumia sekä ruoka-alan kilpailuja.
-
Saimaan vahvuudet työntekopaikkana
Saimaan seutu on suosittua matkailualuetta upean ja uniikin järviluonnon ansiosta, minkä ympärille on rakentunut monia mielenkiintoisia ravintola- ja matkailuyrityksiä. Mitkä kaikki asiat ovat kohdallaan Saimaalla työskennellessä?
-
D.O. Saimaa mukana Farmari-messuilla
D.O. Saimaa on esillä Mikkelin Farmari-näyttelyssä 30.6.-2.7.2022
-
Etelä-Savon parhaat -palkinto Putkisalon Kartanolle
Putkisalon Kartano sai Etelä-Savo parhaat -palkinnon tunnustuksena vastuullisesta, laadukkaasta ja eettisestä lihantuotannosta.
-
D.O. Saimaa mukana Sami Kurosen makumatkalla
Sami Kuronen tuo Saimaan rikkaan ruokakulttuurin suomalaisten olohuoneisiin 7.7.2021 alkaen, kun uusi TV-sarja starttaa Liv-kanavalla.
-
Valmista herkulliset annokset Chef of D.O. Saimaan opastuksella
Katso videoilta huippukokki Ilkka Arvolan parhaat vinkit D.O. Saimaa -herkkujen valmistukseen.
-
D.O. Saimaa -herkut myynnissä Kenkäveron D.O. Saimaa -Shopissa Mikkelissä
Kokoa itsellesi herkkukattaus D.O. Saimaa -tuotteista Kenkäveron pappilan myymälästä.
-
Lähde makumatkalle Saimaa Gastronomy-kohteisiin ja nauti Makujen kimara
Lähde makumatkalle ja maista neljän Saimaa Gastronomy -ravintolan omanlaiset Makujen kimara -annokset Saimaan upeissa maisemissa.