D.O. Saimaa -merkin käyttö

Käyttämällä D.O. Saimaa -merkkiä viestit asiakkaillesi, että tuote on paitsi herkullinen myös korkealaatuinen, kestävästi tuotettu aito Saimaan alueen tuote. Olemme koonneet verkostoyrityksille ohjeet kuinka D.O. Saimaa -merkkiä käytetään sekä mitä uuden verkostoyrityksen tulee tehdä merkin pariin liittyessä.

1) Lataa D.O. Saimaa manuaali. Opasta henkilökuntaa D.O. Saimaa -alkuperämerkkiin liittyen ja jaa manuaali työyhteisön nähtäville.

2) Lataa uuden D.O. Saimaa verkostoyrityksen esittelylomake ja lähetä se täytettynä sähköpostitse osoitteeseen jaana.virtaniemi@esavo.fi. Lisäämme yritystiedot verkkosivuillemme.

3) Käytä D.O. Saimaa -merkkiä tuotteissasi sekä viesti asiakkaille kuuluvasi alkuperämerkkiin. Logon voit esimerkiksi ladata verkkosivuille ja käyttää pakkaus- ja markkinointimateriaaleissa.

4) Laita D.O. Saimaa We Support -sertifikaatti esille asiakastiloihin. Postitamme sertifikaatin uudelle We Support -ravintolalle.

Näin käytät D.O. Saimaa -merkkiä tuotteissasi

Kun tuotteillesi on myönnetty D.O. Saimaa -alkuperämerkki, sitoudut käyttämään D.O. Saimaa -logoa niiden tuotteiden etiketeissä. Merkin tulee olla näkyvissä myös myyntipaikoissa, joten ohjeista myös tuotteesi jälleenmyyjiä käyttämään D.O. Saimaa -merkkiä. Näin saat tuotteillesi niiden ansaitseman näkyvyyden sekä viestit tuotteen laadukkuudesta.

Lataa D.O. Saimaa -logo tiedosto

Klikkaa logoa ja valitse hiiren oikean takaa Tallenna nimellä.

PNG-versio 

PDF-versio 

Näin käytät D.O. Saimaa We Support -merkkiä ravintolassasi tai myyntipisteessäsi

Kun Etelä-Savon maakuntaliitto on myöntänyt ravintolallesi We Support -merkin käyttöoikeuden, voit käyttää myönnetyn tähtiluokituksen mukaista merkkiä markkinoinnissa ja näkyvyydessä D.O. Saimaa -tuotteiden osalta. Sitoudut myös opastamaan yrityksesi henkilöstön merkin käyttöön ja kertomaan siitä asiakkaille. Huomioithan, että logoa saa käyttää vain sellaisten ruokatuotteiden yhteydessä, jossa on D.O. Saimaa -alkuperämerkin raaka-aineita ja/tai jatkojalosteita.

Lataa D.O. Saimaa We Support -logo

Lataa D.O. Saimaa We Support -logo ravintolallesi myönnetyn tähtiluokituksen mukaisesti. 

Klikkaa logoa ja valitse hiiren oikean takaa Tallenna nimellä. 

Kolmen tähden logo

 PNG-versio

Viiden tähden logo

PNG-versio 

PDF-versio

PDF-versio