Restaurant Solitary

www.restaurantsolitary.com

Solitary tarjoaa vierailleen illalliselämyksiä keskellä Saimaan lumoavaa luontoa, eristyksissä muun maailman kiireestä ja vilskeestä. Tekemistä ohjaa intohimo hyvää ruokaa ja käsityötä kohtaan. Solitaryssa halutaan tarjota vain parasta ja siksi jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Sana solitary kuvastaa ravintolan eristäytyneisyyden lisäksi oman tien kulkemista ja omaan tyyliin ja tekemiseen luottamista. Määrän sijaan keskitytään laatuun ja siksi tarjolla on sesongin mukaan vaihtuva Chef's Menu.

Sesongin mukaan vaihtuva Chef's menu pohjautuu ravintolaa ympäröivän luonnon antimiin; Saimaan kalaa ja riistaa sekä marjoja, sieniä ja villiyrttejä lähimetsistä. Menu sisältää vähintään 6 ruokalajia ja elää täysin sen mukaan, mitä raaka-aineita lähituottajaverkostomme milloinkin keittiöömme toimittaa. Käsityö ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan on tekemisemme ytimessä.

D.O. Saimaa We Support: Solitary

Olen viettänyt lapsuuteni kalastaen ja liikkuen Rantasalmen ja Saimaan luonnossa, mistä juontuu arvostus alueen raaka-aineita kohtaan. Rakkaus voita kohtaan tulee sen sijaan ranskalaisista juuristani. Vaikka annostemme pääraaka-aineet tulevat läheltä, emme halua silti lokeroitua täysin pohjoismaiseksi ravintolaksi. Ruoassamme maistuu rakkaus matkailua kohtaan, sekä maailmalta kerätty oppi. Olen työskennellyt Suomen huippuravintoloiden lisäksi esimerkiksi Australian arvostetuimmissa ravintoloissa, sekä asunut Balilla. Toivon tämän näkyvän ja maistuvan ruoassani. - Remi Trémouille, keittiömestari & ravintoloitsija

Yhteystiedot

Solitary / Kuru Resort

Kuruntie 22, 58900 Rantasalmi

hello(at)restaurantsolitary.com

Restaurant Solitary käyttää D.O. Saimaa tuotteita

We Support -tähtiluokitus

Ravintola käyttää vähintään kolmea D.O. Saimaa -tuotetta tai raaka-ainetta säännöllisesti.