Ravintola Kurkiniemi

www.kurkiniemi.fi/

Mäntyharjun keskustassa vain 700 metriä torilta sijaitseva Rantaravintola Kurkiniemi tarjoaa kesäistä terassiruokaa upeassa järvimaisemassa Pyhäveden rannalla. Kurkiniemi on tunnettu rennosta ja monipuolisesta ruokalistastaan ja lupsakkaasta palvelustaan. Kurkiniemessä koet rentoa kesäfiilistä hyvän ruoan, kauniin maiseman ja iloisen palvelun parissa. Ravintolasta löytyy viihtyisät sisätilat yli 120-vuotta vanhasta hirsitalosta, joka on toiminut aikoinaan VR:n henkilökunnan kotitalona. Kurkiniemi sijaitseekin aivan Mäntyharjun rautatieaseman vieressä. Pihapiiristä löytyy iso terassialue ja järviterassi Pyhäveden rannassa. 

Rennolta terassilistalta löydät monia lähialueen herkkuja. Vuosien aikana Kurkiniemessä on käytetty mäntyharjulaisten tuottajien Hinkkurin Highlandin ylämaan nautaa, Kuvalan tilan possua, Iso-Mikkasen tilan lammaskebabia ja Vierulan tilan tuotteita. Lisäksi käytetään lähialueemme tuotteita mm. Heikkilän Yrttitilan aromikkaita kuivattuja yrttejä, Järvikylän Kartanon tuoreita yrttejä ja salaatteja ja Järvi-Suomen Kalatuotteen jalosteita. Kurkiniemen Lähihampurilaiset ja muikkuannokset ovat jo klassikkoja monen mielestä.

Kurkiniemi WeSupport D.O. Saimaa
Kurkiniemi WeSupport D.O. Saimaa

Olemme toimineet yli 20-vuotta Kurkiniemessä ja olemme vuosien aikana saaneet tuoda yhä enemmän paikallisia tuotteita listallemme. Yhteistyö paikallisten yrittäjien kanssa sujuu erinomaisesti. Ja mikäs on sen hienompaa, kuin saada raaka-aineet suoraan tiloilta yrittäjän tuomana suoraan keittiön ovelle. – Kurkiniemen isäntä Toni

Rantaravintola Kurkiniemen isäntäpari kokee lähialueen tuotteiden käyttämisen erittäin tärkeäksi. Toiminnallaan Kurkiniemi pyrkii tukemaan paikallisia yrityksiä ja tuomalla tunnetuksi lähialueen tuottajia. Kurkiniemen isäntäparille on tärkeää tietää, että raaka-aineet ovat tuoreita ja jäljitettävissä. Alusta asti heidän tärkeinä periaatteina ovat pysyneet myös korkea laatu ja osaava ja positiivinen henkilökunta. 

Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan!

Yhteystiedot

Ravintola Kurkiniemi

Asematie 10, Mäntyharju (aja rautatieaseman ohi tien päätyyn)

044 057 5830

ravintolakurkiniemi(at)gmail.com

Ravintola Kurkiniemi käyttää D.O. Saimaa tuotteita

We Support -tähtiluokitus

Ravintola käyttää vähintään kolmea D.O. Saimaa -tuotetta tai raaka-ainetta säännöllisesti.