Ollinmäen viinitila

www.ollinmaenviinitila.fi/

Ollinmäen viinitilalla on valmistettu marja- ja hedelmäviinejä jo vuodesta 1995. Tilan tuotteet ovat 100% suomalaisia ja ne ovat myös saimaalaisia. Metsämarjat ja kuusenkerkät poimitaan Saimaan puhtaista metsistä. Tilan omilta pelloilta poimitaan Lobo, Antonovka ja Åkero -omenat ja naapurin sopimusviljelyksiltä viinimarjat. Puhtaat, aromikkaat marjat ja hedelmät ovat lähiraaka-aineita parhaimmillaan.

Lähiruokaan kuuluu myös lähijuoma. Meidän juomat maistuvat vahvasti asianomaiselle raaka-aineelle ja ne ovat kauniita katsottaviakin. Tuotteita voit jo bongata Saimaan seudun useissa anniskeluravintoloissa ja Sirpakka – siiderin ruokakaupan hyllyissä. Uusin aluevaltaus on, että valmistamme juomia myös yrityksen omalla tekstillä ja liiketunnuksella logoineen.

– Viinitilan emäntä, Sirpa Villanen, Ollinmäen Viinitila

Alkoholittomien ja alkoholijuomien lisäksi tilalla tuotetaan myös jatkojalosteita kuten viinihyytelöitä, tervapontikkasinappia ja salaattikastiketta. Tilalla työskentelevien mehiläisten hunajaa ja muita Ollinmäen alkoholittomia ja mietoja tuotteita voit ostaa tilan omasta myymälästä 13% asti. Väkevämmät tuotteet löydät Alkosta tai niitä voit maistella tilan Ollinkellari ravintolassa, kesäterassilla ja tornibaarissa.

Yhteystiedot

Ollinmäen Viinitila Oy

Sirpa Villanen
0400 657 275
sirpa.villanen(at)ollinmaenviinitila.fi

D.O. Saimaa merkityt tuotteet

  • alkoholittomat juomat
  • marja- ja hedelmäviinit, siiderit, kuohuviinit, liköörit, snapsit ja pontikka
  • jatkojalosteet kuten viinihyytelöt, tervapontikkasinappi, salaattikastike
  • hunaja