Sahanlahti Resort

www.sahanlahtiresort.fi

Sahanlahden artesaaniravintolat tarjoavat lähialueen herkkuja

Sahanlahden kolme ravintolaa ovat artesaaniravintoloita, joissa kaikki ruoka tehdään itse käsityönä. Annokset rakentuvat lähialueen pientuottajien korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Makuelämyksen kruunaa upeat maisemat Saimaalle. 

Ravintola Koskivahti - kodikasta kartanotunnelmaa

Sahanlahden päärakennuksen ravintola Koskivahdissa hemmottelet makuhermojasi keittiön loihtimilla lounaalla sekä illallisella Suomen kauneimmissa maisemissa. Kodikas mutta arvokas kartanorakennus sopii erinomaisesti juhlien viettoon. 

Elämysravintola Pajapirtti – tulta ja tunnelmaa

Rouhean rustiikkista tunnelmaa huokuva elämysravintola Pajapirtti on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Pajapirtin sydän ja ehdoton tunnelmanluoja on keskellä ravintolaa sijaitseva avotulisija. Avotulella loimutettu paikallinen Puumalan lohi on herkku, joka maistuu vieraille kerta toisensa jälkeen ja jälkiruuaksi maistuvat itse paistetut nuotioletut.

Rantamakasiini huokuu leppoisaa tunnelmaa

Kesäravintoloiden kermaan kuuluvan Rantamakasiinin rennossa tunnelmassa nautit raikkaista kesäjuomista ja laavakivigrillin ruuista aurinkoisella laituriterassilla. Rantamakasiini on tunnettu korkealaatuisesta, laavakivigrillissä grillatusta burgereista, jotka on valmistettu highland-luomujauhelihasta. Saatavana on myös kala- ja kasvisvaihtoehtoja. 

Yhteystiedot

Vastaanotto / Ravintola Koskivahti
Puh. 0105083500 
sales@sahanlahtiresort.fi

Sahanlahti Resort käyttää D.O. Saimaa tuotteita

We Support -tähtiluokitus

Ravintola käyttää vähintään viittä D.O. Saimaa -tuotetta tai raaka-ainetta säännöllisesti.