SAIMAA BREWING COMPANY - PISARA PISARALTA KOHTI PUHTAAMPAA HUOMISTA

Saimaa Brewing Company on vuonna 1995 perustettu, jatkuvasti kehittyvä moderni pienpanimo Saimaan rannalla. Panimo luo poikkeuksellisella pieteetillä maailman puhtaimpia makuelämyksiä – rehellisesti ja rohkeasti EKOenergialla. Panimo on niittänyt mainetta niin kotimaisissa kuin myös kansainvälisissä alan kilpailuissa.

Perinteiset oluen raaka-aineet ovat mallastettu vilja, vesi, hiiva ja mausteena humala. Saimaa Brewing Companyn oluissa erityistä ja merkityksellistä on niissä käytetty Saimaan alueen pohjavesi. Saimaan pohjavedelle ominaista on puhtaus sekä neutraali makuprofiili, jotka ovat erinomaisia ominaisuuksia oluen valmistuksen kannalta. Hyvälaatuisen veden ansiosta panimon ei tarvitse puhdistaa vettä ennen sen käyttämistä.

Yksi Saimaa Brewing Companyn perusarvoista on vastuullisuus. Olemme sitoutuneet vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia muun muassa vihreää sähköä käyttämällä ja kehittämällä tuotantomenetelmien energia- ja raaka-ainetehokkuutta. Toimimme myös kunnioittaen lähituotantoa, paikallisuutta ja yhteisöllisyyttä kantamalla vastuuta alueen työllisyydestä ja elinkeinotoiminnasta. - toimitusjohtaja Jussi Laukkanen, Saimaan Juomatehdas.

Läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja 100% jäljitettävyyden takaamiseksi Saimaa Brewing Company tekee yhteistyötä Oravalassa sijaitsevan jo 1500 luvulla perustetun Mattisten perhetilan kanssa. Tätä luomumallasta käytetään Brewer’s Organic tuoteperheen luomuoluissa. Kyseessä on lähin tila, joka pystyy vastaamaan panimon ympärivuotiseen luomuohratarpeeseen. Tilalle on autolla matkaa noin 116 km panimoltamme, linnuntietä vähemmän.

D.O. Saimaa –merkin käyttöoikeus on myönnetty Saimaa Brewing Companyn oluttuotteille tammikuussa 2018.

Ota yhteyttä!

Saimaan Brewing Company
Jussi Laukkanen
toimitusjohtaja /CEO
050 4914480
 jussi.laukkanen(at)saimaabrewingco.fi

www.saimaabrewingco.fi

facebook.com/saimaabrewingco
instagram.com/saimaabrewingco