Harri's food factory jalostaa kalasta gurmeeta

Varkautelainen ravintolakokki Harri Pynnönen on ryhtynyt ruokayrittäjäksi perustamalla Harri´s Food Factoryn. Yhtiön tuotantotiloissa Jäppilän Rumukassa jalostetaan puhtaista luonnonvesistä pyydetystä järvikalasta kylmäsavustamalla gurmeeherkkuja.

Kylmäsavustettujen kalajalosteiden hauet ja järvikalapihvien lahnat pyydetään verkoilla Kallaveden, Nilakan ja Rantasalmen alueelta. Saimaan Tuoreen kasvattama kirjolohi päätyy puolestaan Harrin annoksiin ihan naapurista eli Varkaudesta.

Luonnonvarainen kala, erityisesti hauki, on mielestäni aliarvostettu kala. Jatkojalostamalla järvikalaa voidaan osoittaa, että siitä saa erittäin hyvää ja maistuvaa tuotetta.
- yrittäjä Harri Pynnönen, Harri's Food Factory

Harri´s Food Factory luottaa siihen, että tulevaisuudessa ruuan alkuperä ja puhtaus tulee korostumaan entistä enemmän. Yritys uskoo, että niin järven kuin metsän antimista jalostetuille tuotteille tulee olemaan oikein jalostettuna ja markkinoituna suuret mahdollisuudet vaikka vientiin. Ja mikä on uskoessa, sillä esim. yrityksen kylmäsavuhaukitartar maistuu varmasti niin meille kuin muillekin!

D.O. Saimaa -merkki on myönnetty seuraaville Harri's food factoryn tuotteille lokakuussa 2017:

Kalajalosteet: kylmäsavuhaukituotteet, järvikalapihvit, Saimaan Tuoreen kirjolohesta valmistelut tuotteet

Ota yhteyttä ja tilaa

Harri's Food Factory
040 575 7670
harri.pynnonen(at)pp.inet.fi
https://www.facebook.com/HarrisFoodFactory/