Tiisanmäen Lammastila - eettisesti tuotettua lampaanlihaa Haukiveden rannalta

Tiisanmäen Lammastila kasvattaa onnellisia lampaita Savonlinnan Varparannalla, Saimaan Haukivedellä. Tilaa pitävä Niskasen perhe asettaa lampaankasvatuksessaan eläinten hyvinvoinnin etusijalle: Tiisanmäen lampaat viettävät rauhallista, lajinmukaista elämää ja nauttivat puhtaasta ravinnosta.

Laiduntaminen lukeutuu niihin harvoihin ruoantuotantotapoihin, jotka tukevat luonnon diversiteettiä. Osa Tiisanmäen lammaskatraasta viettääkin kesänsä maisemalaiduntajina Koloveden ja Linnansaaren kansallispuistoissa pitäen huolta Saimaan ainutlaatuisesta luonnosta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadultaan parasta mahdollista karitsanlihaa. Uskomme, että tämä on mahdollista vain hoitamalla lampaat hyvin.
- Tilallinen Hanna Niskanen, Tiisanmäen Lammastila

Niskaset käyttävät eläintensä ruokintaan juuri lampaille tarkoitettua, oman tilan mailla kasvanutta luomurehua. Lampaiden laidunkausi alkaa peltojen vihertäessä ja päättyy kasvukauden loppuessa. Niskaset ovat sitoutuneet noudattamaan eläinten hyvinvointisopimusta, joka säätelee mm. laidunnusta, talviaikaista liikuntaa ja lampolan tilavaatimuksia. Tilalla toimii oma lihamyymälä, jossa on tarjolla runsas valikoima erilaisia karitsanlihaleikkuita, kuten viulua, lapaa, luulla ja ilman, ulko- ja sisäfilettä, sisäelimiä sekä jauhelihaa.

D.O. Saimaa -merkki on myönnetty Tiisanmäen Lammastilan kaikille tuotteille marraskuussa 2016:

Tuore liha: Sisäfilee, ulkoofilee, sisäpaisti, ulkopaisti, paahtopaisti, ulkopaisti

Jatkojalosteet: Karitsanlihamakkarat, Salsicicia-raakamakkara, yrtti- ja joulumakkarat, kylmä- ja lämminsavustettu karitsa, lammassalami, maksapatee, kielipatee, potkaconfit, luuton kylkirulla

Ota yhteyttä ja tilaa

Tiisanmäen Lammastila
040-5494547
 hanna(at)tiisanmaenlammastila.fi
Facebook-sivusto
tiisanmaenlammastila.fi